KNX
KNX är en standard för fastighetsautomation som används av hundratals tillverkare i tusentals olika apparater, el-utrustningar, styrsystem och liknande. Samtliga produkter kan kopplas till varandra och just därför kan KNX hantera hundratals olika funktioner i en byggnad.
KNX kan med fördel nyttjas i både mindre och mellanstora system upp till att styra hela fastigheter och kontorskomplex.

Fyll i kontaktformuläret längst ned på denna sida, ring vår växel eller varför inte använda chattfunktionen, så hjälper vi Er!

063-51 60 00

Z-WAVE
Z-Wave är en standard inom hemautomation där ett flertal företag har gått samman för att säkerställa att dina smarta hem-produkter ska kunna kommunicera med varandra. Nyfiken och vill veta mer?

Fyll i kontaktformuläret längst ned på denna sida, ring vår växel eller varför inte använda chattfunktionen, så återkommer hjälper vi Er!

063-51 60 00

PLEJD
Traditionell belysning blir smart. Med Plejds produkter kan vi göra all din belysning i huset smart och det kräver inget stort ingrepp i ditt hem för att kunna börja styra ditt första rum, redan idag! Vill du veta mer?

Fyll i kontaktformuläret längst ned på denna sida, ring vår växel eller varför inte använda chattfunktionen, så hjälper vi Er!

063-51 60 00

CASAMBI
Casambi är en växande blåtandsteknik för styrning av din belysning via en konventionell strömbrytare, från en ”app” på din telefon, läsplatta eller varför inte från alla enheter kombinerat. Styr ljuset, sätt tidsstyrning, skapa scener, animationer eller ändra ljusfärg på en eller flera armaturer. Casambi använder Blåtandsprotokoll och kräver ingen internetuppkoppling eller Wi-Fi. En perfekt lösning för belysningsstyrning i exempelvis k-märkta fastigheter, kyrkor, stora kontor med höga öppna ytor mm. Vi kan Casambi!

Fyll i kontaktformuläret längst ned på denna sida, ring vår växel eller varför inte använda chattfunktionen, så återkommer vi inom kort!

063-51 60 00

Google Nest Protect
Det smarta röklarmet som tänker, talar och varnar i mobilen. En smartare brandvarnare/ röklarm har aldrig tidigare funnits på marknaden. Den upptäcker och larmar vid kolmonoxidgaser och rök, talar tydlig svenska och tänder ett svagt ledljus om natten när du eller dina barn kommer i närheten. Status och larm kommer som notiser i din mobiltelefon och du får riktigt bra koll på att ditt hem är skyddat undertiden du är borta. Ett riktigt smart val helt enkelt! Vi kan hjälpa dig med installationen!

För mer information, vänligen kontakta oss! Du kan skicka epost, använda chattfunktionen eller ringa oss!

063-51 60 00

Yale Doorman - Det smarta låset
Med det digitala låset från Yale Doorman kommer du alltid in! Gör ditt liv lite enklare och sluta leta efter dina nycklar och lås upp dörren med en kod istället. Aktivera automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst under vissa tider och kanske vill du även kunna släppa in hantverkaren eller sotaren när du är på jobbet? Vi hjälper Er!

För mer information, vänligen kontakta oss! Du kan skicka epost, använda chattfunktionen eller ringa oss!

063-51 60 00

Leverantörer & samarbetspartners